Om os

Hos Tandcare møder du et veluddannet klinikteam bestående af tandlæger,tandplejere og klinikassistenter.

Vi er en uafhængig og selvstændig tandklinik i Esbjerg. Vi er ikke en del af en kæde. Vores målsætning i vores daglige arbejde er, at sikre vores patienter pæne sunde tænder hele livet.

Vi ser tænderne som et vigtigt element i de sundhedsmæssige krav og den livskvalitet, man med rette kan forvente i dag. Vi udfører tandlægearbejde med fokus på at bevare tænderne vitale og funktionsdygtige. Vi går ind for minimal invasiv behandlingsteknik, og det forebyggende arbejde og udbedring af skader, er en naturlig forudsætning for at opnå dette mål.

Et godt kendskab og stor viden om de nyeste materialer og behandlingsmetoder er forudsætninger for at kunne tilbyde den rigtige behandling. Dette sikrer vi ved en løbende efteruddannelse af hele teamet. Det at have overblik over sin tandstatus, giver tryghed og livskvalitet i hverdagen. Specielt efter 40-50 års alderen, hvor de større tandproblemer ofte indfinder sig. Vi laver derfor gerne behandlingsforslag og planer for dine tænder over længere tid, ganske uforpligtende.

Et godt resultat er et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi tilstræber at den enkelte patient har sin egen personlige tandlæge/tandplejer.

Tandlægen/tandplejeren hjælper dig med at passe på dine tænder og dit tandkød. Tandplejeren kan foretage regelmæssige undersøgelser, tandrensning, parodontitis behandlinger, registreringer og instruktioner.

Vi giver dig individuel behandling, så du kan forebygge tandsygdomme.

Vi rådgiver gerne vores patienter om fordele og ulemper ved de mange forskellige materialer og behandlingsformer, der er til rådighed i dag.

Er der behov for en uddybende snak, er du velkommen til at kontakte os. Ring gerne til receptionen først og fortæl om dit/dine spørgsmål, så vi kan se journalen igennem og forberede os.

Tandbesparende
behandlinger