Betaling

Ved behandlingens afslutning udskrives en regning. Betaling foregår umiddelbart efter behandlingen kontant, eller med Dankort.

Ved kreditkort og udenlandske kort opkræves et gebyr.

Finansiering ved større tandlægearbejde:

Mange banker tilbyder at finansiere udgifter til tandbehandling med et lån – Tag en snak med banken.

Eller du kan oprette en Kronekonto og få et patientlån. Du skal godkendes af finansieringsselskabet for at få et lån til tandbehandlingen, enten med en lav rente eller med gebyr.

Vi foreslår som regel vores patienter, at indbetale aconto beløb på en konto hos os.

Der udskrives kvitteringer for hver indbetaling. På den måde er dine indbetalinger hele tiden ajour med den udførte behandling og/eller den forbrugte tid. Dette er helt uden rente eller gebyr. Og reelt set billigere, end et lån.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, så vil der hver gang, der er afsluttet en regning, blive indbetalt et beløb, svarende til det Danmark giver i tilskud til din egen konto.

Har du meget du skal have lavet hos tandlægen, kan det helt sikkert være en fordel at være medlem af Sygeforsikring Danmark, hvor der gives tilskud til forskellige former for tandbehandlinger.

Tilskud til Tandpleje for voksne.

Her kan du læse om de forskellige former for tilskud der er til voksne, der er pensionister, eller er på kontanthjælp. Klik her.